Ukrasi za zabave za nula kuna (0) ili vrlo malo novaca

Ukrasi za zabave za nula kuna (0) ili vrlo malo novaca

Kad organiziramo zabavu, osim odabira mjesta događaja, koje goste pozvati, što pripremiti za jelo, želimo i lijepo urediti prostor. Ovdje vam nudim moja top 3 odabira gdje je ponuda ukrasa dosta velika i lijepa. Sve što vam je potrebno je printer. A najbolje od svega je što sve možete napraviti u vlastitom domu za nula kuna (ok, imate trošak nekoliko papira za printanje ?). Pokazati ću i neke dodatke za malo kuna kojima možete obogatiti navedene ukrase.

Catchmyparty

Prva stranica sa dosta dobrom ponudom ukrasa sa raznim temama je
Catchmyparty. Nude vam zaista raznovrsne teme za rođendane, djevojačke, blagdane, darivanje djeteta. Kako da preuzmete ukrase? Ustvari je vrlo jednostavno, a postupak je sljedeći:

Kliknite na ovaj link:

https://www.catchmyparty.com/printables

Sa mišem odaberite temu koja vas zanima (Birthday-rođendan, Bridal shower-djevojačka, New Year’s -Nova godina) i kliknite na nju.

Ja sam odabrala Birthday (rođendan). Skrolajte (krećite se mišem po stranici) dok ne nađete što vas zanima. Izbor je zaista dobar (Mickey, Minnie, Star Wars, Fortnite, Unicorn (jednorog) i još dosta toga). Kliknite na temu koju želite. Odabrala sam Unicorn. Dođite do mjesta gdje piše Download the Free Unicorn Birthday Party Printables here! Odnosno ako je druga tema, dođite do mjesta gdje piše Download the Free (i dalje piše natpis vaše teme). Kliknite na Download. Ponuditi će vam se opcija da ukoliko želite upišete svoj mail kako biste mogli dobivati njihove ponude. Ako ste zainteresirani, upišite mail i kliknite na Subscribe. Ako niste, pritisnite na opciju No thanks! u dnu prozorčića. Otvoriti će se slika sa vašom temom i pisati će vam
Download printable files here: i ispod toga biti će File (Dokument). Kliknite na taj File. Prikazati će vam se sve stranice za printanje sa odabranom temom. Pritisnite na print (meni je u gornjem desnom kutu ikona printera). Prikazati će vam se broj stranica za printanje te još jednom pritisnite print. Isprintane ukrase izrežite i stavite na stol, zid ili kamo već želite. I to je to! Ukrasi za nula kuna su spremni za zabavu! ?

Ukoliko želite, možete se još malo poigrati sa izradom ukrasa (ovo je moj prijedlog isto za nula kuna jer je napravljen od papira za printanje).

Lepezasti krug od papira za printanje
Lepezasti krug od papira za printanje sa ukrasima Catch my party

Ili možete preko sredine zalijepiti ukrasnu traku (ovisno da li želite deblju ili tanju, cijene variraju od 5 kuna (3 m) na dalje. Pošto vam za krug treba svega svega 20- tak centimetara, cijena po krugu vam ispadne manje od kune. Trgovine koje predlažem da pogledate su Offertissima, Kik, Tedi…

Evo kako izgleda sa ukrasnom trakom:

Ukrasni krug od papira za printanje sa ukrasnom trakom.
Lepezasti krug od papira za printanje sa trakom

Family shopping bag

Druga stranica se zove Family Shopping Bag. Oni uz ukrase nude i printanje bojanki (možete djeci isprintati bojanke i pripremiti flomastere ili bojice što može biti dodatna aktivnost na zabavi). Kod njih je postupak malo drugačiji:

Kliknite na ovaj link:

http://www.familyshoppingbag.com/free_printables.htm#.XN0D2sgzaHs

Nudi vam se sve što možete isprintati i podijeljeno je po kategorijama. Printable categories (Summer-ljeto, Stickers-Naljepnice….), Printable Holidays & Celebrations (Christmas-Božić, Easter-Uskrs) i treća je Printable Characters & Themes (ova nas zanima, ali slobodno pogledajte i druge kategorije ? ).

Ispod Printable Characters & Themes nudi vam se zaista široki spektar tema. Shimmerandshine, Batman, Barbie, Spiderman, Avengers, PJ Mask i još mnogo toga.

Mišem kliknite na željenu temu. Ovdje sam odabrala PJ Mask. Otvoriti će vam se sve što se nudi na tu temu ( Coloring page- bojanka, Invitations -pozivnice, Banneri -zastavice…). Morati ćete klikati na svaku sliku koju želite preuzeti odvojeno. Kada kliknete na odabrani proizvod, ispod slike proizvoda će pisati Click here to Print pa pritisnite na to. Zatim u desnom kutu pritisnuti sliku printera te nakon što se otvore opcije printera ponovno pritisnuti Print. I to je to! Ukrasi za nula kuna spremni su za zabavu! ?

Isprintanu sliku PJ Mask sam stavila u okvir za slike. Okvir je kupljen u Jysku na akciji za 20 kuna, a poslije možete u okvir staviti što god želite ili ostaviti ovu sliku i staviti klincu u sobu. Napravila sam i papirnate cvjetove od tankog papira (Tissue paper – Bauwelt 4,99 kune) i od krep papira (Pepco- 1,90 kune) . Lepezasti krug je kupljen u Bauweltu (2 kom – 4 kune).

PJ Mask printable wallpaper sa papirnatim cvjetovima i lepezastim krugom
PJ Mask Printable Wallpaper sa stranice Family shopping bag sa papirnatim cvjetovima i lepezastim krugom

Six clever sisters

Na ovoj stranici su ukrasi malo više za žene jer su teme više cvjetne i nježne. Ovdje možete preuzeti Bannere (zastavice), planere, kartice za poklone.

Kliknite na:

https://www.sixcleversisters.com/category/printables/

Skrolajte po stranicama (na dnu imate broj stranica, ukoliko niste ništa našli na prvoj stranici). Kad nađete ono što vam se sviđa, kliknite na sliku. Pokazati će vam se što sve možete preuzeti. Krećite se s mišem dok ne dođete do sličice na kojoj vam piše ime proizvoda i nakon toga click.download.print. Kliknite na tu sličicu. Isti je postupak ko i u prva dva slučaja, klik na desni kut gdje je printer i ponovno na print. To je to! Ukrasi za zabavu su gotovi! ?

Isprintane zastavice sam ukrasila sa sjajnom trakom za zamatanje koja košta 2,00 kune u Bauweltu.

Zastavice sa stranice Six clever sisters
Zastavice sa stranice Six clever sisters ukrašene sa sjajnom trakicom iz Bauwelta

Trik ???

Evo još jedan prijedlog kako iskoristiti isprintanu naljepnicu:

Superhero naljepnica na lepezastom krugu

Ovdje vam stavljam linkove kako napraviti papirnate cvjetove i lepezasti krug:

Kako napraviti papirnate cvjetove
Kako napraviti lepezaste krugove

Napravljene ukrase možete koristiti nekoliko puta. Samo mijenjajte isprintane naljepnice. Isto tako možete i koristiti okvir za slike (20 kuna Jysk) u bezbroj kombinacija. Samo isprintajte željenu sliku i mijenjate je prema željama i temama.

Dobru zabavu vam želim! ? ? ?

Share

Odgovori